Watchmen, krogen och ett par nya löparskor! + Åre bilder!

Notera att allt detta skrev jag i Lördags! Men jag kunde inte lägga upp inlägget eftersom det blev strul med hemsidan! Men nu kan jag det!

Ja, det har hänt lite grejjer sedan sist! Igår så va jag med Denise, Emma och en kille som heter Algot på bio. Vi tittade på Watchmen, en film som jag velat titta på nu ett tag. Och ja, den var faktiskt riktigt bra. Jag gillade den skarpt. Rekommenderas att ses! Efter bion så stod vi ute i den relativt svala/kalla fredagskvällen och pratade i nästan en timme tror jag. Innan vi bestämde oss för att skiljas åt. Sedan blev det utgång på krogen, helt nykter! Tog en drink där, men inte mycket mer eftersom jag ska ju jobba dagen efter (idag alltså). Kom hem runt 02.30 nån gång skulle jag tro. Blev en promenad från stan till skönsmon. Riktigt skönt faktiskt. Älskar att gå ut och gå på kvällen sådär, när det inte är allt för kallt. Visst, det kunde varit lite varmare, men när man rör på sig så blir det bättre.

Idag så var jag ut på stan med Timmsy! Jag behövde ett par löparskor, och mycket riktigt så köpte jag ett par nike skor för 799:- ! Det var rea på dem och jag är faktiskt nöjd! Sedan är det väl upp till bevis hur det känns att springa i dem på riktigt. Kommer nog börja med löpträningen nästa vecka! :) Ikväll är det casino night! Jag ska jobba alltså; 19-03. Kommer nog vara en hel del folk där, men då har man ju i alla fall något att göra vid borden. Har just kommit in, efter att ha solat några timmar. Jättehärligt verkligen! Har suttit ute i bara shorts och läst min bok, "Snabba Cash" av nån som heter Jens Lapidus tror jag.

För länge sedan lovade jag att jag skulle lägga upp lite bilder från Åre. Lat som jag är så har jag inte gjort det ännu! Men jag tänkte ta mig i kragen och verkligen lägga upp dem nu. Så.. here goes:

som vi är van att se han ;) yes
i solen solar solar också

Äntligen! Jag trodde bergis att datorn skulle hänga sig, eller internet sluta fungera nu när jag äntligen lagt upp alla bilder med. Det skulle just vara min tur.

Tisdag

Ja idag är det tisdag och jag är nyvaken! Är trött idag av okänd anledning, men det är ju inte direkt ovanligt att jag är det. Idag ska jag i alla fall försöka hinna med att klippa håret på stan, ska titta på (och kanske köpa) löparskor, ska på arbetsförmedlingen för handledning och så var det något mer som jag nu har glömt bort. Var hos Amanda igår och såg på Napoleon Dynamite. Var en rolig film faktiskt, men inte det roligaste man sett. Men defenitivt sebar! Nu så ska man kanske ta och äta lite frukost. I alla fall om ett tag. Blev lite opeppad att dra på stan idag om jag ska vara helt ärlig. Med tanke på vädret. Nåväl, få väl försöka ta mig ner ändå.

Guuuy looove

"We are closer then the avarage man and wife!"


Guuuy Loooove!
As made famous by Turk and JD.



Fotboll!

Då har man sparkat igång med fotboll! Nä, jag har inte börjat träna fotboll, men jag spelade ikväll med Timmy och Simon! Det var riktigt roligt, men det var lite synd att vi fick spela i mörker. Var lite svårt att se vad man skulle sparka på och vad man skulle sikta på. But it was all good fun! Nästa gång så får vi spela i ljus tycker jag dock! :) Så nu är man lite små seg i ben och muskler. Det tar på krafterna att vara på topp! Idag har det dessutom varit kanonbra väder! Jättefint med sol och värme! Jag var ute på en promenad med Putte (familjens hund) och myste ^^ Får hoppas vädret håller i sig så att man kan börja med joggning runt sidsjön! Men då måste jag skaffa mig ett par jogging skor, vilket är väldigt dyrt. But as a working man, I should be able to afford it! Nu är jag i alla fall ruskigt trött och seg... Man känner att förkylningen inte har gått över än. Bara till att vila. Ska försöka lägga upp bilderna nu! Och bara för att jag har spelat fotboll så blir de fotbollsrelaterade!

Han hade en jäkla lång arm alltså!
Snacka om lång arm! Haha!

Fin bild detta
Hahahahahahaha!

Glad Påsk!

Tänkte passa på att önska er alla en glad påsk mitt i dessa förkylningstider! För förkyld är jag fortfarande tyvärr. Men det är inte lika illa som det var igår i alla fall :) Men men, man vet aldrig, det kan vända fort. Lär väl vara förkyld ett bra tag till känns det som. Men man ska tänka positivt och TRO att det ska gå över snart! Det var ett tag sedan jag la upp några roliga bilder, så jag tänkte att det kanske är dags nu. Därför så lägger jag upp 3 på en och samma gång ^^ Mycket nöjje!

Midget!
Alltså, detta måste seriöst göra ont!! Men titta va roligt det ser ut, hahaha!

Tyvärr så verkar det vara något fel på blogg.se just nu! Så jag får bara in en bild! Men det får duga än så länge! :)

Hemma!

Ja nu är man hemma igen! Eller jag kom ju hem i torsdags, men jag hade ingen lust att blogga då :)
Vi hade fortsatt trevliga dagar i Åre och vi åkte mycket skidor. Det var så roligt och jag hoppas att jag kan visa er några bilder snart! Så fort David har lagt in dem i datorn och skickat till mig så kommer ni få se några! Var grymt trött dagen vi skulle åka hem! Kunde knappt resa mig upp ur sängen. Tror det var på grund av att jag är på väg att bli förkyld och nu idag så mår jag faktiskt inte så bra. Har ont i halsen, snuvig och yr! Får verkligen hoppas det går över snart!

Igår så gick min mobil sönder också för övrigt... Så jag hade lite smått panik när jag inte kan titta på klockan, inte kan få kontakt med omvärlden och inte kunna bli uppringd av kompisar/arbetsgivaren. Helt sjukt beroende man är av mobilen. Jag skulle gå under om jag inte hade en. Men idag åkte jag in med den på media markt och fick den fixad! Tack tack media markt! ^^ Så ingen större fara på taket.

Är så hängig just nu att jag bara kommer ta det lugnt hela kvällen. Kommer antagligen att se på Robinsson ikväll också såklart! Det vill man ju inte missa! Så nu ska jag ta och lägga mig ner igen och tråka och krya på mig!

Bilder från Åre resan kommer som sagt inom kort.

RSS 2.0