Watchmen, krogen och ett par nya löparskor! + Åre bilder!

Notera att allt detta skrev jag i Lördags! Men jag kunde inte lägga upp inlägget eftersom det blev strul med hemsidan! Men nu kan jag det!

Ja, det har hänt lite grejjer sedan sist! Igår så va jag med Denise, Emma och en kille som heter Algot på bio. Vi tittade på Watchmen, en film som jag velat titta på nu ett tag. Och ja, den var faktiskt riktigt bra. Jag gillade den skarpt. Rekommenderas att ses! Efter bion så stod vi ute i den relativt svala/kalla fredagskvällen och pratade i nästan en timme tror jag. Innan vi bestämde oss för att skiljas åt. Sedan blev det utgång på krogen, helt nykter! Tog en drink där, men inte mycket mer eftersom jag ska ju jobba dagen efter (idag alltså). Kom hem runt 02.30 nån gång skulle jag tro. Blev en promenad från stan till skönsmon. Riktigt skönt faktiskt. Älskar att gå ut och gå på kvällen sådär, när det inte är allt för kallt. Visst, det kunde varit lite varmare, men när man rör på sig så blir det bättre.

Idag så var jag ut på stan med Timmsy! Jag behövde ett par löparskor, och mycket riktigt så köpte jag ett par nike skor för 799:- ! Det var rea på dem och jag är faktiskt nöjd! Sedan är det väl upp till bevis hur det känns att springa i dem på riktigt. Kommer nog börja med löpträningen nästa vecka! :) Ikväll är det casino night! Jag ska jobba alltså; 19-03. Kommer nog vara en hel del folk där, men då har man ju i alla fall något att göra vid borden. Har just kommit in, efter att ha solat några timmar. Jättehärligt verkligen! Har suttit ute i bara shorts och läst min bok, "Snabba Cash" av nån som heter Jens Lapidus tror jag.

För länge sedan lovade jag att jag skulle lägga upp lite bilder från Åre. Lat som jag är så har jag inte gjort det ännu! Men jag tänkte ta mig i kragen och verkligen lägga upp dem nu. Så.. here goes:

som vi är van att se han ;) yes
i solen solar solar också

Äntligen! Jag trodde bergis att datorn skulle hänga sig, eller internet sluta fungera nu när jag äntligen lagt upp alla bilder med. Det skulle just vara min tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0