Kära dagbok...

Igår så har jag tagit upp min löpning igen! Jag invigde mina löparskor :) De fungerade utmärkt! Men min kondition funkade inte lika utmärkt. Vet inte riktigt vad som är fel, men ska försöka fixa den! Sprang en liten sträcka på tiden 18 minuter. Det är tiden jag ska försöka slå nästa gång alltså. Om jag inte gör det blir jag grymt besviken, eftersom jag till och med sprang en liten omväg.

Idag så har jag varit ute i det fina vädret och promenerat runt sidsjön med Rebecca från casinot. Det var mysigt, jättetrevligt. Efter det så var jag på stan en liten sväng innan jag åkte hem. Fråga mig inte varför jag fortfarande är vaken, för jag borde ha lagt mig för länge sedan. Men det blev inte så. Det är inte lätt alla gånger. Men men, det är som det är.

De sista raderna jag skrivit just nu har jag lyckats skriva utan att ittta på tangentbordet. Jag tycker det är lite roligt. Att man lärt sig vart exakt alla tangenter sitter på tangentbordet. Kan skriva vad som helst utan att titta upp :) Kanske betyder att man har suttit lite för länge framför datorn, eller att man aknske har skrivit alldeles för mycket.

Okej, nu tittar jag på vad jag skriver, blev lite småfel här och där märkte jag, som jag understryker NU.

Och för den som undrar.. Ja jag är uttråkad just nu!!! Så jag får väl ta och lägga mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0