Klättringskurs idag!

Idag var jag äntligen på klättringskursen! Skit kul verkligen! Kom dit och väntade på att instruktören skulle komma. Det var jag och 2 andra där (skulle egentligen varit 3 andra, men en var borta uppenbarligen), så det blev bara vi tre. De heter Sara och Valle för övrigt. I vilket fall som helst så kom instruktören tillslut, som visade sig vara Sam från min klass! Roligt roligt! Först skrev vi på ett formulär som typ gick ut på att om vi dör så är det inte Stallets fel... För att vara kortfattad!

Sedan började det roliga, vi fick ta på oss en grej som jag har glömt namnet på, men som man ska sätta fast repet i så att man inte behöver oroa sig för att ramla och slå sig ganska hårt. Först ut var jag! Klarade mig faktikst hela vägen till toppen, och sedan var man lite nervös när man skulle ner igen :P kändes ganska högt upp just då, men fan, det gick! Sedan fick Sara och Valle klättra, sedan tillbaka där vi var förut och gick igenom utrustningen och lära oss att knyta rätt knut. En fin åtta! Lärde mig det ganska så snabbt, sedan bar det av ner igen och då skulle vi själva klättra och hålla fast repet åt varandra. Man var ju lite nervös första gången då man vet att om man inte gör rätt så kommer personen som klättar ramla och slå sig :P Men det blev faktiskt inga missöden! Sedan turades vi om att klättra å så... Alltsammans tog ungefär 3 timmar. Det var väldigt roligt faktikst! Något jag märkte var att man fick pain i sina fingrar! Verkligen! Det kändes en hel del... Annars var det lite i armarna, men inte så mycket. Benen var inte alls trötta :)

Klättring imorgon igen, då med kompisar! Tove, Malin, Henry och jag blir det nog! Kommer bli roligt! :) Ser fram emot det!

En summering av veckan...

För det första måste jag be om ursäkt för saknadet av inlägg i bloggen. Men det har varit en ganska stressig vecka, med en extremt jobbig inlämningsuppgift i beräkningsvetenskapen! Men det har jag genomlidit nu, fast jag tror inte nästa vecka kommer bli så mycket enklare. Dock ska jag försöka uppdatera bloggen mer regelbundet! :)

Var är jag just nu? Jo jag sitter på bussen och skriver början på blogginlägget som jag ska publisera senare ikväll då jag kommer hem från denna 8 timmars bussresa. Är snart i Örebro där jag ska byta buss mot Uppsala. Märker nu också att batteriet snart är slut och att jag inte hinner skriva klart allt!

Varför är jag på en buss? Jo det är så att jag är på väg hem från göteborg, för det var där jag var i helgen! Jag träffade mina käre vän Alexander! Åkte iväg på fredagen efter skolan. Eftersom jag inte hade packat gjorde jag det när jag kom hem från skolan den dagen. Märkte att klockan blev väldigt mycket och jag fick stressa lite för att hinna med bussen in till stan. När jag väl kom in till stan skulle tåget till stockholm gå ganska så snart. (Här dog batteriet, är nu hemma och skriver resten: ) Så jag hann inte äta någon lunch alls! Väl framme i stockholm skulle mina orienteringskunskaper ännu en gång sättas på prov. Efter att ha gått "lite" fel så hittade jag tillslut till cityterminalen, där bussarna går ifrån. Med 15 minuter till godo bedömde jag att jag inte skulle hinna köpa något nu heller... Höll mina tummar att de skulle servera något på bussen på min 6 timmar långa resa till götet. Men ack, de skulle inte servera ett skit så jag fick överleva på de 3 stackars mackor jag ätit till frukost. När jag väl kom fram till göteborg mötte alex mig, så vi tog tåget emot kungsbacka där hans mor hämtade oss. Väl hemma hos Alex fick jag pizzabitar som hans mor hade gjort. MUMS!!! Mat hade aldrig smakat så gott kan jag lova.

Dagen därpå skulle det bli beachvolleyboll! Och det var gryyyymt roligt! Men herregud va man hade sand överallt sedan... Och då menar jag verkligen överallt! Vi spelade i två timmar, och idag har man faktiskt lite träningsvärk i armarna :P Efter det blev det grillning och drickandes hos en kompis till Alex som heter Rasmus. Har en del bilder därifrån som kommer längst ner av bloggen! Men gud va gott det var! Jag och alex grillade entrécote och hade färdig potatisgratäng med oss... + god sås till de =) MUMS! Efter vi grillat och druckit en del åkte vi in till stan. Hade med mig mina väskor eftersom jag skulle hem dagen efter, men eftersom vi inte orkade lämna in dem i alex studentrum så låste vi in dem i en förvaringsbox på tågstationen. Därefter blev det krogen! Vi gick till ett ställe som heter PC. Tyvärr började jag få riktigt ont i mina ögon... Det var linserna som krånglade, men jag ville inte klaga för att förstöra kvällen precis! Jag blinkade dock hela tiden och blundade ibland för jag fick huvudvärk av att bara ha ögonen öppna. Folk trodde jag var trött, även om jag inte alls var det! Så efter att ha varit där ett tag så bestämde vi oss för att gå tillbaka till centralen och hämta ut mina väskor och åka hem. Väl framme var det låst. Yes... det var låst... LÅST!!!!!!!!!! PANIK!!! Ville ju ta av mig linsfanskapen som irriterade mina ögon så att man blev galen :P Vi letade efter väktare som kunde öppna, men ack, det var låst och larmat.. fick inte tag på väskorna! Så vi gick hem till alex, tog av mig linserna och la i två skålar med VATTEN... ja.... vatten... Just då strutade jag i om de skulle bli förstörda. Morgonen därpå skulle jag försöka ta på mig dem igen. Upplevelsen kan beskrivas i ett ord: PAIN. Det gjorde jävligt ont, de typ klistrades fast på ögat på fel ställe, blev helt röd :P men andra gången jag satte i dem så funkade det okej. I alla fall fram tills vi fick tag i väskan. Sedan har jag suttit på bussen i 7 timmar, och varit i örebro i 1 timme (väntade på nästa buss). Är alltså helt slut nu med andra ord!!

Okej, nu har jag skrivit väldigt mycket, och jag är stolt om du orkat läsa hela vägen ner hit! Det belönas med bilder:


1. Maten!
2. Jag å Alex! (ja jag ser värsta sur ut :O)
3. Alex with the sunglasses
4. This is Emma
5. Där nere ser vi Petter och Jennifers huvud.(Ja, jag är inte så bra på att ta bilder när jag har druckit lite :P)

Avslutningsvis en bild när jag fick vänta en timme i örebro:
image11
Fin stad :)

Go natt på er nu!

Tennis....

Jag blev jävligt sugen på att spela tennis!!!!

image4

:D:D

Seriously though!
Tennis är fun, skulle vara roligt att spela för kul skull med någon someday!

Jogga

Efter en tid med förkylning och icke-tränande så är det skönt att komma igång med joggningen igen! Men herregud, vilken dålig kondis det känns som jag har! Måste verkligen springa regelbundet nu! Så idag sprang jag från flogsta till stallet (som ligger vid min skola ungefär.... 15 min med cykel dit). Gick bra hela vägen dit, även om jag var trött då jag kom fram! Jag betalade in 350:- där, för klättringsintrokursen! När jag väl gått den kan jag börja klättra på deras klättervägg! Måste bara inhandla utrustning och skor, som kostar multum! Kanske får tigga lite hos snälla föräldrar ^^

Men shit alltså, har sprungit två gånger nu efter min förkylning, och i slutet att joggningen idag var jag helt slut... i benen! Har en sån otrolig träningsvärk i benen, det är.... ja.... smärta nästan :P
Men det är bra, känns skönt! Bra med träningsvärk! Ju mer jag springer, desto mer kommer jag vänja mig och då blir det bra igen!

Tårtkalas, klättring och tröööööött

Idag har jag lyckats försova mig, fast än jag började ganska sent. Vi behöver inte gå in på detaljer, men jag kan i alla fall skylla på att jag faktiskt inte kunde sova förän klockan var VÄLDIGT mycket (eller tidigt om man ser det så) och att min mobil har till vana att inte ringa ibland, fast man ställer den (detta är sant). Då hade jag bara ett hopp kvar, nämligen min radioklocka som står på mitt bord brevid sängen. Den ringer alltid, men jag fattade inte varför den inte gjorde det idag. Jag märkte först senare, då jag försökte slå på vanliga radion, att ljudet hade på något vänster blivit nedskruvat till 0. Ja, då har jag skyllt ifrån mig på lite saker och jag hoppas ni förstår!!!

Men! Idag har jag också varit på tårtkalas hos Tove! Hon fyllde nämligen år! Grattis Tove!!!!
Jag gick först till ICA, köpte lite saker som Tove hade glömt ;) sedan så fick jag hjälpa till att göra två mumsiga tårtor, en kladdkaka och jag gjorde den stora bedriften att blanda saft!!! Men det var riktigt roligt! Jag träffade en hel del trevliga personer. Jag blev till och med spådd! Helt sjukt! En kille som var där spådde mig, genom att jag först fick dra tre kort, som sedan blev till ett nummer. Jag skulle då, i en jätte gammal bok, leta upp nummret och läsa och tänka på det som stod där. Det var min "sanning". Jag läste det som stod, vilket var ungefär: "Focus on inspiration, you element is spirit, a talisman of ivory will reduce your sadness." Det första han sa att det handlade något om sadness, vilket var sant, fast det var i den tredje meningen. Sedan så sa han att mitt element inte var från denna jord....han tänkte lite och sa "spirit?"... Vilket var rätt.. helt otroligt... Sedan skulle jag tänka på min medaljong... Han sa att det inte var någon ädelsten eller så... kanske ett djur? Sa han PRECIS då jag tänkte på en elefant!!! Sekunden senare sa han; "Is it an elephant? Ivory?".... Ja sa: uhm.... yes.... och jag var helt chockad över hur han kunde lista ut det! Han gjorde detta med två andra också, bland annat Tove, och det stämmde med.

På Toves firande pratade jag med spåkillen :P, Tove och hennes gode vän Malin om att jag kanske ska följa med dem på klättring! Är väldigt peppad på det och ska ringa till dem imorgon och se om jag kan komma på en intro kurs då. Annars blir det på måndag, berättar mer om det sedan!

Ja, men nu ska jag sova i alla fall, så att det inte blir fler missöden!! :D

Resa i Europa i sommar?

Idag när jag chattade med lite trevliga personer på MSN idag slogs jag av en helt underbar idé! Jag vill tågluffa i Europa! Eftersom jag inte har varit utomlands så hemskt mycket, blev jag helt uppspelt av tanken! Äntligen får jag uppleva nya platser och nya städer i mitt liv! Har alltid velat besöka platser så som Tyskland, Frankrike, Italien, Holland, Spanien (barcelona :D) med mera. Jag tror det skulle bli en helt otroligt upplevelse! Får inte glömma att ta med mig kameran så jag kan ta massor med bilder!

Eftersom jag för någon dag sedan fick reda på att jag får sommarjobba på HL-display (YIPPEEEEEEEEEE!!!!!!!!) måste jag ringa min arbetsgivare och höra om jag kan åka bort 1 eller 2 veckor i juli. För det är då det är tänkt att man ska åka iväg! Kan knappt bärga mig... Ser verkligen fram emot det! Hoppas att det går också, för jag vill ju verkligen ha detta sommarjobb samtidigt!

Har aldrig längtat mer till sommaren än nu :)

Bra hemsidor!

Jag har suttit och tänkt på att det finns massor med bra hemsidor! Allt från nyttiga hemsidor till roliga hemsidor och hemsidor för information. Därför tänkte jag dela med mig till er några hemsidor som jag personligen tycker om! :D

Nytta
  • http://www.aftonbladet.se - Den bästa hemsidan för information och händelser!
  • http://www.inkopslistan.com - Denna hittade jag ganska nyligen! För dig som ska handla, men inte riktigt vet vad du ska köpa! För att gå vidare, tryck på: "Testa här!"
  • http://www.gmail.com - Bästa mail-tjänsten :)
Nöje
  • http://www.surfthechannel.com - Massor (och jag menar massor) med filmer och TV-serier utan att behöva ladda ner dem!
  • http://www.managerzone.com - För er som vill testa vara manager för ett eget fotbollslag eller ishockeylag och ta er upp emot Allsvenskan / Elitserien!
  • http://www.xperteleven.com - En annan bra managersida, dock bara för fotboll
  • http://www.imdb.com - En databas för massor med filmer, serier, skådespelare... yeah you name it

Kommer inte på så mycket mer just nu! Men får väll lägga till fler om jag kommer på dem!
Om du som läser detta har en rolig/bra hemsida så kan du gärna skriva en kommentar med den!! :D

Aftonbladet söker Ungdomskulturer...

...men inte vilka ungdomskulturer som helst! Utan skejtare och emos:
image3

Sedan när är "emo" en ungdomskultur? Och kunde de inte ha valt några andra exempel? Jag kan bara inte komma över detta... emo...... Aftonbladet vill att "emo's" ska mejla dem och aftonbladet anser att det är en kultur... Tycker bara det är så komiskt!

Tack Tobias som visade detta! ;D

Snö? :(

Vaknar upp denna morgon och titta ut genom fönstret och ser.....
image2
SNÖ!? Det snöar... Ja, jag kunde knappt tro mina ögon... Jag trodde våren skulle komma nu... Varför denna snö? VIsst det var kallt igår, men inte så kallt, det var inte minus grader! Antar att  vi får vänta ett tag till på den efterlängtade våren....

Trött och hungrig... äta eller sova?

Denna dag lider emot sitt slut och det är snart läggdags... Magen börjar kurra igen och jag känner mig hungrig, men jag är för trött för att göra något att äta... Varför ska det vara så svårt för??? Livet består av oändligt många val, just nu måste jag välja om jag ska äta eller sova. Om jag väljer att äta måste jag fixa något att äta och sedan vänta ett tag innan jag sover, eftersom man ska inte sova direkt efter man har ätit sägs det... Om jag går och lägger mig riskerar jag att ligga vaken länge, för jag är hungrig. Varför ska valen vara så svåra för? Ge mig enklare val !!!

Och vad kom jag fram till?
Jo, ska försöka sova, klockan är för mycket helt enkelt. Bara att hålla tummarna att jag somnar ^^

Kaaaaaaaaaaallt! :(

Varför ska det vara så kallt för!? Idag blåser det, är molningt och dessutom är det sånt där jobbigt regn i luften som man inte kan se. VARFÖR!? Jag frös verkligen idag då jag skulle cykla till skolan! Jag kräver ändring! Ge mig tillbaka min vår!!!

Uppenbarligen var jag lite upprörd över det hela, men just nu är jag inne i mitt rum i värmen så det är bra igen :)

SMS

SMS, roligt att skicka och roligt att ta emot. Men vad händer om man skickar fel? Otroligt pinsamma situationer för den som skickade, men desto roligare för den omgivning det drabbar och de personer man berättar det för! (*host* alex *host*). Ja det var så här att när jag var nere i Göteborg för att träffa min käre kompis Alexander för första gången (!) så träffade jag på några av hans kompisar med som är skit schysta! Dock hade jag inte haft någon vidare kontakt med dem, förän det slog mig att jag kanske kan skicka ett SMS till en av dem jag träffade där, nämligen Emma. Jag skrev mitt sms, frågade hur det var och så, och tröck "Fortsätt" på min Sony Ericsson. Sedan sök kontakt. Jag bläddrade ner till E och såg tre Emma i min kontakt bok...

Jag visste att det inte var Emma W, eftersom det är min kompis Mats flickvän. Så kvar var "Emma" och "Emma M"... Funderade ett tag och kom fram till att Emma M måste vara Emma i sundsvall, eftersom hon heter magnusson i efternamn. Så jag skickade till "Emma". Det tog ett bra tag innan jag fick svar och i sms:et skrev hon att hon inte förstod vad jag menade eller vem jag var, för jag hade sagt att jag hade det kul i göteborg, vilket uppenbarligen förvirrade henne! Jag (som fortfarande var helt övertygad om att det var rätt emma jag hade skickat till) skickade ett nytt sms där jag beskrev vem jag var och att vi träffades i göteborg och vad vi gjorde där. Fick inget svar på ett bra tag, tills Alex skrev på msn att han pratat med Emma (hon jag skulle skicka sms till från början) och sa att hon inte fått något SMS från mig. Då visade det sig att jag hade skickat till fel Emma i alla fall! För Emma från göteborg heter Malm i efternamn, alltså M där med!

Otroligt pinsamt kan jag avslöja och vissa personer fick sig ett gott skratt, men det bjuder jag på ;)

Helgen - filmkväll och poker!

I lördags var jag hos Emma och hade filmkväll! Mats var också nere på besök, så det var ju kul att träffa han med så klart! Först satte vi och pratade mest, jag med mats och Emma, Sofia och Emira med varandra.. Fast de pratade ju inte, de skrek mest! Men efter det bar vi ner datorn och såg på filmen Cloverfield! Det var en lite annorlunda film som utspelade sig så som att någon sprang omkring med en video kamera. Den var väldigt skakig ibland, men intressant på samma gång. Mats och jag kom fram till att den får 7/10 i betyg. Sedan pratade vi lite till och gosade med Emmas underbara hundar ^^ Efter det fick jag skjuts till busshållplatsen som skulle ta mig tillbaka in till stan, där jag sedan bytte buss och kom hem kvart i ett typ.

Idag (söndag) har jag soooovit rätt så länge, och sedan inte gjort så mycket tills klockan blev 17:00. Då gick jag över till kristian och spelade lite poker med grabbarna :) Gick rätt fint, gick plus 70 kronor ungefär. Men det är ju inte för pengarna man spelar, utan för att det är kul att umgås och att spela texas hold'em så klart ;)

Sitter och tittar på parlamentet på TVn och det är roligt så jag har skrivit klart nu! =)


Ha det bra!!

dags för blogg!

Ja jag tänkte det var dags att börja skriva blogg faktiskt, si så här en fredagkväll då klockan närmar sig midnatt! Sitter och funderar på vad man ska göra imorgon, på lördag alltså. Om denna förkylning kan lägga av någon gång kan man ju kanske börja med träningen igen! Appropå träning, gud va jag saknar innebandyn :( Har tagit fram innebandy klubban och en boll bara för att dribbla lite på mitt rum :P men det är så trångt så det blir jobbigt i längden.... och nu när innebandy säsongen är över måste jag vänta tills efter sommaren! Men jag får vara tålmodig!

Period 4 har börjat i plugget, och oj, va mycket lektioner vi kommer att ha. Kommer bli tufft, men jag överlever nog!....förhoppningsvis..... Har i alla fall haft ett skönt lov, och firade Davids födelsedag! Var så himla kul alltså :D ske se om jag kommer på hur man lägger upp bilder så kanske jag kan lägga upp en.... och det hittade jag nu på en gång, nice!
image1
Ja, det är jag och christian på bilden! Jag är duktig på att få röda ögon har jag märkt :D

over and out

RSS 2.0